About me

“Je gaat toch niet beginnen met ‘welkom op mijn blog’?” De ontwerper van mijn logo, en achterneef met verstand van websites, raakt een gevoelige snaar. Dat was ik eigenlijk wel van plan. Goed, dat mag dus niet, want niet origineel. Hi, of hoi dan? Ook een beetje suf. Laat ik maar gewoon beginnen met me voor te stellen.

Jippie, lente! Met zonder jas naar buiten :-)

 

Wie is Missforty?

Jolinda van Alfen, 40 en nog iets, schrijfster, blogger, eindredacteur, moeder. Liefhebber van alle mooie dingen in mijn leven. Gek op make-up, jurkjes, vrolijke kleuren, eten, cultuur, natuur, reizen en mijn kinderen. Niet in die volgorde 😉

Waarom dit blog?

Tja, ik moet mijn creatieve ei kwijt kunnen. Ik schrijf al zo’n 15 jaar beroepsmatig voor lokale kranten. Daarnaast schrijf ik graag over de dingen die mij in mijn vrije tijd bezig houden. De uitstapjes en reizen die ik met mijn kinderen maak, komen aan bod op kidseropuit.nl. Ik blog af en toe voor mamsatwork.nl. Dan blijft er nog genoeg over voor een persoonlijk blog.

Voor wie

Voor alle vrouwen die bijna 40 zijn, net 40 zijn geworden of dat al een tijdje zijn. Er zijn heel veel beautyblogs voor de jongere vrouwen. Maar voor de oudere meisjes is er weinig keuze. Dat vind ik jammer, make-up is juist als je ietsje ouder bent belangrijk om je nog steeds die femme fatale te voelen. Dus daar ben ik, met mijn liefde voor make-up en alle andere mooie dingen in het leven!

Een vriendin vroeg mij wat ik met missforty.nl wil bereiken. Mijn antwoord?

Andere vrouwen inspireren om meer kleur in hun leven te brengen!

Enjoy!

Bomberjack Ato Berlin

Kleding van Love, Peace & Joy, laarzen Studio Sanita. Foto: ellenvanlent.nl

 

7 Comments

 • Reply Katta mei 24, 2016 at 6:02 pm

  Leuk blog!!!

 • Reply Roelie Jansen mei 25, 2016 at 1:29 pm

  leuk en mooi geschreven blog!

 • Reply Joke mei 26, 2016 at 5:53 pm

  Ziet er goed uit

 • Reply Bent juli 29, 2016 at 6:31 pm

  Mooi blog mama dat heb je goed gedaan!!!!!!!!

  • Reply Missforty juli 29, 2016 at 6:33 pm

   Dank je wel, dat is lief van je!

 • Reply Rory oktober 21, 2016 at 9:44 am

  Hé wat leuk, een mede-veertigplusser, moeder en blogger! Heb je jezelf al aangemeld bij Bianca Magielse? Zij heeft een overzicht van (veertigplus) bloggers. Misschien heb je het allang gezien maar ik moest er direct aan denken. Ik ga snel eens goed rondkijken. Mooie intro en mooie foto!

  • Reply Missforty oktober 21, 2016 at 11:07 am

   Hi Rory, nee dank je voor de tip! Ga ik zeker doen. Thanks for de complimenten. Ik volgde jou al wel, ook op insta dacht ik. Groetjes!

  Leave a Reply