Wauw, dekkend in 1 laag!
Beauty

Review: de leukste gouden nagellak voor de feestdagen van Rituals

De r is in de maand en de glitters in de nagellak! Deze tijd van het jaar zie je ineens veel glitters in de collecties van de bekende make-up merken. Logisch, de feestdagen komen eraan. Ik heb mijn zinnen dit jaar gezet op gouden nagellak. Die heb ik nog niet. Of in ieder geval niet eentje die me goed bevalt. En hoewel het nog een aantal weken duurt voordat het kerst is, probeer ik alvast wat uit. Ik begin met de gouden nagellak van Rituals.

In de winkel zie ik dit potje naar me blinken. De kleur heet Glittery Champaign. Ik twijfel, lichte kleuren dekken vaak niet zo goed. “Deze wel hoor, 1 laagje is voldoende.” De verkoopster klinkt overtuigend en voor 5 euro moet ik ook niet zo moeilijk doen. Rituals nagellakĀ bevat ook nog eens natuurlijke mineralen, verrijkt met een mix van verpulverde halfedelstenen. Hup mee naar huis!

Deze gouden nagellak kon ik niet laten staan in de Rituals winkel.

Deze gouden nagellak kon ik niet laten staan in de Rituals winkel.

Ik kan niet wachten met uitproberen tot de feestdagen, dus ik smeer gewoon op een doordeweekse dag met mijn gouden lakje. Eerst een basis aanbrengen. De lakjes van Rituals zitten in simpele, beetje sobere potjes. De dikke zwarte dop houdt fijn vast en het kwastje werkt lekker.

Rituals heeft ook een top - en basecoat.

Rituals heeft ook een top – en basecoat.

So far so good. Ik start met een redelijk dunne laag. Warempel, de kleur dekt echt in 1 laagje. Naar mate ik meer nagels lak raak ik enthousiaster. Wat een mooie glans! En warme gloed. Ja, dit is echt een mooie feestelijke gouden nagellak.

Wauw, dekkend in 1 laag!

Wauw, dekkend in 1 laag!

Afmaken met een topcoat uiteraard om iets langer van dit gouden feest op mijn nagels te kunnen genieten. Ik vind de geur wel apart, niet zoals andere nagellakjes. Echt lekker vind ik het niet. Zodra de lak gedroogd is, ruik je daar niks meer van gelukkig.

Klaar voor kerst.

Klaar voor kerst.

Het resultaat vind ik prachtig! Helemaal klaar voor de kerst. De nagellak blijft redelijk goed zitten, ik heb er 3 dagen plezier van. Precies lang genoeg dus voor de kerst šŸ™‚ Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik op dag 3 een badkamer ging schrobben, misschien doe ik er een volgende keer wel langer mee.

Echt blij met mijn mooie gouden nagels.

Echt blij met mijn mooie gouden nagels.

Ik heb de smaak van feestelijke lakjes in ieder geval te pakken en ga op zoek naar nog meer glitter en glamour voor op mijn nagels.

Heb jij nog tips voor me?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply