Beauty

Natuurlijke lippenstift van Lavera

Wat je op je lippen smeert, eet je er voor de helft weer af. Persoonlijk vind ik het dan fijn om niet al te veel onnatuurlijke ingrediënten van mijn lipgloss of lippenstift binnen te krijgen. Lavera heeft een natuurlijke lippenstift in haar assortiment die vrij is van siliconenen en andere schadelijke chemishe ingredienten. Maar hoe is de kwaliteit van die lippenstift? Ik probeerde de Lavera Beautiful Colour Intense Lips Red Secret 24.

De lippenstift van Lavera.

De lippenstift van Lavera.

Neutraal

Dankzij de toevoegingen biologische roos, malve en limoenbloesem is de lippenstift verzorgend en beschermend. Tenminste, dat beweren de makers ervan. Ik bekijk de lippenstift voor gebruik eens goed. Hij ziet er prachtig uit, met het logo erin verwerkt. De geur is neutraal.

Mooi het logo erin verwerkt.

Mooi het logo erin verwerkt.

Niet vet

Het opbrengen gaat soepel. Ik kies voor de snelle manier, en gebruik geen kwastje. Dit gaat prima. Mijn lippen voelen zachter aan, zonder dat het echt een vet resultaat heeft zoals bij veel biologische lippenbalsems.

Mooie tint rood.

Mooie tint rood.

De kleur dekt niet helemaal goed in 1 laag. Even afhappen en nog een laagje geeft wel een mooi resultaat. Ik ben benieuwd hoe lang de lippenstift goed blijft zitten!

Mooie glans.

Mooie glans.

Niet long lasting

Na een paar uur voelen mijn lippen nog steeds fijn aan. Bij andere lippenstiften heb ik vaak zo’n uitgedroogd gevoel. Niet bij deze. Na het drinken van koffie heb ik wel het idee dat er van de rode kleur niet veel meer over is. Ik heb gelijk. Bijwerken maar.

Het is dus geen long lasting lippenstift, maar dat had ik ook niet verwacht. Hij blijft als je niet eet of drinkt wel prima zitten en gaat niet zo snel in de fijne lijntjes rondom mijn mond zitten. Dus overdag 1 a 2 keer bijwerken is voor mij voldoende. Bij een avondje uit met wat meer drankjes zou dit misschien iets vaker moeten.

Verzorgend

Ik vind het een fijne lippenstift die je lippen goed verzorgt en er mooier uit laat zien. Ik ga eens kijken welke kleuren er nog meer te koop zijn! Ik bestel de Lavera lipsticks online, bijvoorbeeld bij The big green smile of solobiomooi voor ongeveer 12,95.

Blij met deze fijne lippenstift.

Blij met deze fijne lippenstift.

Kocht jij al eens een biologische of natuurlijke lippenstift? Wat zijn jouw ervaringen en heb je een favoriet merk?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply