Beauty

Nooit te oud om te smeren met Weleda

Je bent nooit te oud om te smeren. Tot mijn veertigste gebruikte ik geen dagcrème. Ook geen nachtcrème. Alleen een reiniger. “Moet ik niet iets doen tegen de rimpels?” De schoonheidsspecialiste waar ik dat aan vraag stelt me gerust. Een simpele dagcrème en eventueel af en toe een versteviger is genoeg. En zo maak ik kennis met Weleda. En nu ben ik verslaafd. Ik kan geen dag zonder smeren.

Fijne, natuurlijke producten voor iedere dag.

Fijne, natuurlijke producten voor iedere dag.

Iris

Mijn favoriete product is toch wel de Iris dagcrème. De geur vind ik lekker, de crème smeert snel uit en mijn huid zuigt het op. Geen plakkerig gevoel. Gewoon een normale zachte huid. Wat ik fijn vind aan de producten van Weleda, is dat ze volledig vrij zijn van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen, ingrediënten van minerale oorsprong of genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Puur natuur dus. Of in ieder geval zo natuurlijk mogelijk.

Weleda verzorging foto 3

Mijn favoriete Weleda Product, een heerlijke dagcrème.

Dat vind ik belangrijk, en ik merk ook dat mijn huid naar mate ik ouder word veranderd. Ik kan er niet zomaar alles meer op smeren. Ook heb ik meer ‘hydratatie’ nodig. Ik heb veel sneller last van een droge huid.

Granaatappel

Mijn tweede favoriet is de Granaatappel verstevigende dagcrèmec. Om de rimpels te verzachten. Ik ben rond mijn veertigste aardig wat af gevallen en dat zag je. Pfff, was ik na drie zwangerschappen eindelijk een stuk slanker, zag ik er ouder uit! Smeren dus. En geduld hebben tot mijn huid gewend was aan de slankere versie en de ergste harde lijnen vervaagden.

Verstevigende dagcrème.

Verstevigende dagcrème.

De Granaatappel gebruik ik niet elke dag. Ik vind dat mijn huid wat plakkerig aanvoelt na het opbrengen en daar hou ik niet zo van. Toch smeer ik er wel 2 tot 3 keer week mee, in de hoop de tekenen van veroudering tegen te gaan.

Fris en fruitig

Ik heb ook nog een fijne reiniger ontdekt. Dit geeft echt een lekker fris gevoel. Het is een melkachtige tonic, die de huid reinigt en de poriën verfijnt in één stap. Van dat laatste heb ik nog nooit iets gemerkt, wel voelt mijn huid daarna lekker schoon. En dat lijkt me de bedoeling 🙂

Een hele fijne reiniger voor iedere dag.

Nu ben ik benieuwd, wat smeer jij op je gezicht? Gebruik je iets tegen de rimpels?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply