Fashion, Personal

Black friday, geef jij jezelf een cadeau en een goed gevoel?

“Mam het is morgen black friday!” Ik kijk mijn oudste dochter verschrikt aan. “Oh nee, moet ik dan zwarte kleding aan?” Rollende ogen. “Allemaal vette kortingen, ik ga shoppen!” De jeugd is al gewend aan dit uit Amerika overgewaaide commerciële feestje. En ik?

Ik ben ook niet vies van lekker winkelen.  Is er sale? Helemaal fijn. Maar toch zit dat black friday gebeuren me niet helemaal lekker. Net als Halloween en Santaclaus, van mij hoeven die Amerikaanse tradities niet zo.

Dus als ik op instagram een post van Ellen zie, van Love Peace & Joy over de eigen draai die zij met een aantal andere wegshops geeft aan Black Friday, is mijn interesse gewekt. Ik lees verder op de website. Over dat de korting die zij zou kunnen geven op Black Friday, beter kan gaan naar mensen die het hard nodig hebben.

Mensen met echte zwarte dagen. Lees zelf maar even. Ik vind het zo jammer dat ik net een paar dagen geleden al een sinterklaascadeautje voor mezelf heb gekocht! Maar ja, ik wist niet dat deze actie eraan zat te komen.

Maar goed, zo’n jurkje is natuurlijk wel wat kaal, dus ik ga eens kijken voor leuke accessoires. En het minste wat ik kan doen, is anderen attent maken op deze sympathieke actie. Bij deze! Ik zeg geef jezelf een cadeautje en een goed gevoel en check de actie. Een fijne zwarte vrijdag (maar trek vooral iets fleurigs aan)!

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply