Een klassieker die ook nu weer terug te zien is bij de trends voor het najaar.
Fashion

De trends voor het najaar; yay of nee?

Je moet er nu met het mooie weer eigenlijk nog niet aan denken, maar het is alweer bijna herfst. De donkere kleuren gaan het straatbeeld weer bepalen. Zo jammer vind ik dat! En ook al hou ik enorm van zwart, er moet wel een vrolijk kleurtje bij. Uit nieuwsgierigheid duik ik het internet op, eens kijken welke trends voor het najaar mij aanspreken. En welke totaal niet.

Blauw

Wat kleuren betreft schijnt blauw helemaal hot te zijn dit najaar. Helaas niet het vrolijke aqua-blauw waar ik zo van hou, maar een meer donkere tint. Lijkt me prachtig bij hippe blondines. Alleen…dat ben ik niet en zal ik ook nooit worden. Deze trend voor het najaar laat ik dus aan mij voorbij gaan.

Rood

Gelukkig zie ik ook veel rood en roze voorbij komen. Dat is meer mijn ding. Hoef ik niet eens een nieuwe garderobe voor aan te schaffen, er hangt genoeg in mijn kast. Maar een extra rood jurkje of rokje is nooit weg natuurlijk 🙂

Warm

de kleuren van het najaar zijn warm, okergeel, roestrood en een soort smaragd groen. Nu heb ik niet zo veel met groen, ik word er een beetje somber van, maar wie weet kan ik het toch nog leuk combineren. En anders laten we die trend ook lekker links liggen.

Deze kleurenkaart voor de herfst/winter 2016/2017 kun je gratis downloaden op www.trendbubbles.nl

Deze kleurenkaart voor de herfst/winter 2016/2017 kun je gratis downloaden op www.trendbubbles.nl

Dag minirok!

Opvallend is de lengte van de rokken en jurken. Die is namelijk heel degelijk. Was ik deze zomer op zoek naar een maxidress, deze winter wordt dat dus een winterse uitvoering. Ik zie al iets voor me met een leuk kort jasje. Ik kan me goed vinden in deze trend, past goed bij een veertiger.

Lange mouwen

Vind ik een lange rok een prima plan, de trend van lange mouwen vind ik vreselijk. Niet omdat het niet mooi staat, maar omdat het zo onpraktisch is. Kleding moet ook wel een beetje comfortabel zijn. En als ik constant de mouwen van een jurk of blouse op moet stropen om te kunnen eten, typen of wat dan ook, nee dan ben ik maar liever niet zo hip.

Broekrok

Ik zag ‘m al eens voorbijkomen en hoopte dat het een hype was die snel voorbij zou gaan. Zo lelijk vind ik die dingen. Maar nee, ik zag ze op de paspoppen van de C&A in een vreselijk tuttige denim-uitvoering. Daar ga je mij niet in zien deze winter! Zelfs al noem je het heel hip een culotte, een broekrok is gewoon een lelijk ding.

Wat dan wel?

Ik ga deze winter voor een mooie zwarte lange jurk, met een vrolijk gekleurd jasje. Verder ga ik mijn rode en andere vrolijk gekleurde jurkjes weer tevoorschijn toveren en komt daar een okergeel en wie weet doe ik eens gek, een smaragdgroen exemplaar bij. Een beetje kleur in die saaie winter kan geen kwaad!

Wat ik nu ook eindelijk eens ga kopen is een stoer zwart leren bikerjasje. In de herfst en het voorjaar buiten te dragen als tussenjas en in de winter als jasje om een outfit net even een stoere look te geven. Bijvoorbeeld op een sexy rood jurkje.

Een klassieker die ook nu weer terug te zien is bij de trends voor het najaar.

Een klassieker die ook nu weer terug te zien is bij de trends voor het najaar.

Ik ben benieuwd, heb jij al geshopt voor het najaar? Welke trends voor het najaar vind jij leuk en welke absoluut niet?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply