Fashion

Mijn favorieten van de najaarsmode 2017

Het is volop herfst, heerlijk! Ik kan zo van alle kleuren genieten, in de natuur maar ook in mijn kast. Zoals ik eerder al schreef, probeer ik al het saaie grijs en zwart lekker te ontwijken. Ik ga voor een kleurrijke herfst.

Het liefst zo stralend mogelijk en daar heb ik een aantal handigheidjes voor bedacht. Je leest meer over deze modetrucjes in mijn blog voor Love, Peace & Joy.

Nooit genoeg van tante Betsy

De huidige najaarscollecties van mijn favoriete merken bieden in ieder geval genoeg mogelijkheden om te stralen in de herfst. Ook als je zoals ik geen maatje 38 hebt. Bij lange na niet 🙂 Er staat nog genoeg op mijn mensenlijstje, want vooral van Tante Betsy kun je nooit genoeg jurkjes in je kast hebben hangen.

Mijn favoriete jurk van dit najaar. Foto: Ellen van Lent.

Aubergine en groen

Zo scoorde ik het mooie groene jurkje ‘Dress Sue Little Dot Green’. Heel fijn te combineren met een vestje. Ik ben helemaal verliefd geworden op een aubergine vestje van Who’s that girl.

Foto: Joyce Valkenburg

Een ander favoriet item is mijn Ato Berlin jasje. Ik droeg hem als jas toen het nog wat minder fris was. Hij ging mee op citytrips. Maar ook nu draag ik het jasje vaak, op een zomerjurkje of met een hemdje eronder. Een echte ‘doordrager’.

Blouses van IEZ

Van IEZ ontdekte ik dit najaar ontzettend leuke blouses. Heerlijk stof, vriendin Joyce was er ook al enthousiast over in haar blog. Handig te combineren met zowel jeans als een zwarte rok. Of met okergeel, toevallig heb ik net een hele leuke van Who’s that Girl gescoord. En wat een mazzel, ik vond ook nog geweldig leuke groene sneakers bij een Nike Outlet store. Kortom: genoeg kleur weer in mijn kast!

Wat zijn jouw favorieten dit najaar?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply