Fashion

Het is weer tijd voor een kleurrijke winterjas

Het kan deze week nog 15 graden worden als ik de weersvoorspellingen mag geloven, maar ik heb mijn winterjas alweer uit de kast gehaald. En hoewel ik heel blij ben met mijn warme jas, is het tijd voor een nieuwe, kleurrijke winterjas.

Ik ben gek op felle kleuren, juist in de saaie grijze winter. Ik heb een tijdje een knalroze winterjas gehad. Mijn oudste dochter vond dat vreselijk. Zij is meer van de minder opvallende kleurtjes. Ze was dan ook blij toen ik ontdekte dat de jas toch echt iets te veel versleten raakte. Voor nood trok ik een oude zwarte winterjas aan. Zo saai! Doodongelukkig was ik, maar ik kon gewoon niks leuks vinden. Een hele winter lang liep ik zo rond.

Tot ik de geweldig leuke jassen van Blutsgeschwister zag. Liefde op het eerste gezicht. En ook nog eens uitverkoop, dus ik hoefde niet lang te twijfelen. Ik heb hem maar een paar keer aangehad, het voorjaar diende zich al aan.

Ik kan mijn vrolijke en kleurrijke winterjas weer aan.

Ik kan mijn vrolijke en kleurrijke winterjas weer aan.

Het voordeel van het kopen van een winterjas aan het einde van het seizoen is dat het nu voelt het alsof ik weer een nieuwe kleurrijke winterjas heb! Met de leuke sjaal gemaakt door mijn vriendin Joyce is het helemaal een vrolijk gezicht. Ik hoor regelmatig: “wat zie jij er kleurrijk uit!” Eind goed al goed zul je denken. Nou… De jas is best wel sportief. Vind ik dan. Het is een jack, heerlijk warm, maar ik vind hem dus niet zo netjes.

Luxeprobleem, ik weet het, maar ik wil graag nog een nette winterjas erbij. Een mantel. Maar dan wel een vrolijke. De collectie van King Loui vind ik mooi. Alleen de prijs voor een jas erbij houdt me tegen.

Via facebook kom ik het merk Filosophie tegen. Een vriendin attendeert mij op de vrolijk gekleurde jurkjes. Maar de jassen zien er ook geweldig leuk uit. Een beetje zoals Desigual maar dan zonder die opvallende merknaam. Persoonlijk vind ik dat vreselijk. De kleuren en printjes vind ik vaak prachtig, maar dan staat er ergens met grote letters Desigual tussen en dan haak ik af. Ik scrol wat heen en weer. Echt netjes zijn de jassen niet. Wel leuk.

Ik klik toch weer weg. Een winterjas online bestellen vind ik lastig. Liever even passen in de winkel. Weet je wat, ik wacht gewoon tot de sale. En geniet van de kleurrijke winterjas die ik nog niet zo lang heb.

Lekker warm en vrolijk.

Lekker warm en vrolijk.

En jij? Heb jij al een leuke nieuwe winterjas gescoord? Of wacht je net als ik nog even tot de uitverkoop?

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Marianne oktober 28, 2016 at 8:46 am

    Wat een leuke jas! En niet naar je dochter luisteren, die knalroze jas was prachtig. Kan me voorstellen dat zoiets erbij je collectie compleet maakt, gewoon goed opletten tijdens de uitverkoop! Mijn nieuwe jas is van groene wol met een roze rozenprint. Alleen nog even in elkaar zetten :S

    • Reply Missforty oktober 28, 2016 at 8:52 am

      Groen met roze rozen, dat klinkt ook tof! Succes met maken.

    Leave a Reply