Fashion

Kleur in de winter met Who’s That Girl

De fijne nazomer is voorbij, de verwarming gaat aan. Het is eerder donker en iedereen trekt zijn winterkleding aan. Veel grijs, zwart en donkere kleuren in het straatbeeld. Zo jammer! Mijn missie is dan ook: meer kleur in de winter. Gelukkig is de collectie van Who’s That Girl zeker niet grijs en saai. Vandaag laat ik je mijn favoriete najaarsoutfit zien.

Tijdens een heerlijk weekendje Groningen met vriendinnen shopte ik niet alleen een geweldig leuke poezenblouse, maar ik verwende mezelf ook met dit leuke setje.

Kijk nou hoe vrolijk! Najaarsmode hoeft niet saai te zijn.

Kijk nou hoe vrolijk! Najaarsmode hoeft niet saai te zijn.

De stof is zacht en lekker comfortabel. Zo fijn ook dat de strijkbout in de kast kan blijven.

De stof is zacht en lekker comfortabel. Zo fijn ook dat de strijkbout in de kast kan blijven.

Het fijne van dit setje vind ik dat het uit een rokje en vestje bestaat. Zo kan ik het rokje ook nog eens met een andere top dragen en het vestje staat ook leuk op een spijkerbroek. Maar het allerleukste vind ik toch wel de combinatie.

Verrassing! De achterkant van het vestje vind ik zo leuk.

Verrassing! De achterkant van het vestje vind ik zo leuk.

Meer kleur in de winter, wie doet er mee?

Meer kleur in de winter, wie doet er mee?

De kleuren zijn minder fel dan ik gewend ben te dragen, maar ik word er wel net zo vrolijk van. En het past goed bij het najaar en de winter. Mijn nieuwe najaarskleurtjes nagellak kan ik er ook prima bij combineren.

Blij met mijn nieuwe setje.

Blij met mijn nieuwe setje.

Ik zag nog veel meer leuke dingen hangen van het Belgische merk Who’s That Girl. Jammer dat er geen winkel van Who’s That Girl bij mij in de buurt zit. Of misschien is dat ook wel beter 🙂 Dit uit Antwerpen afkomstige merk heeft wel een winkel in Amsterdam en meer dan 300 verkooppunten in Europa. En er is nu een midseason sale zag ik op de Facebookpagina. Misschien is een dagje Amsterdam nog een optie komende herfstvakantie. Mijn setje kocht ik niet in de sale en voor zowel de rok als het vestje betaalde ik 55 euro. Een fijn en ook nog eens betaalbaar merk.

http://

 

http://

 

Vertel eens, kende jij dit vrolijke merk al? Want vind jij van de najaarscollectie?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marianne oktober 12, 2016 at 8:45 am

  Wat een leuk setje! Ik snap nooit waarom mensen zodra het buiten grijzer wordt zelf ook naar de saaie kleuren grijpen, hoewel het winkelaanbod daar natuurlijk wel een rol bij speelt. Een van de vele redenen waarom ik mijn eigen kleding maak. Baas in eigen kast 🙂 Ben blij dat jij een merk gevonden hebt dat zo goed bij je past!

  • Reply Missforty oktober 12, 2016 at 9:08 am

   Wat heerlijk, baas in eigen kast zijn! Ik ben helaas niet zo handig. Staat op mijn lijst wil ik ooit nog leren.

 • Reply Jolanda oktober 12, 2016 at 7:42 pm

  Superleuk merk! Ik kende het nog niet maar ga er zéker naar op zoek. Antwerpen is overigens wel mijn nr. 1 shopstad. De mooiste schoenen koop ik ook daar.

  • Reply Missforty oktober 12, 2016 at 8:49 pm

   Heerlijke stad inderdaad! Er zit ook een outletstore daar van WTG. En een gewone. Wat een feest 😃

  Leave a Reply