Bomberjack Ato Berlin
Fashion

Kleurrijke kleding in de herfst? Als het aan mij ligt wel!

Heb jij al geshopt voor de herfst en winter? De nieuwe collecties verschijnen in de winkels en online. Ik kijk vooral naar kleurrijke kleding. Extra fijn tijdens grijze dagen. Bij tante Betsy, Who’s that girl, Ato Berlin en andere toffe merken zie ik genoeg moois. Kijk je mee?

Het afscheid van de zomer valt mij altijd zwaar. Het is niet alleen het zomerse weer dat ik ga missen, ook de fijne zomerjurkjes. Vrolijke kleurtjes en dessins. Ik moet altijd weer even wennen aan okergeel, mosgroen, bruin en nog veel somberder: zwart. Of grijs, brrrr! Gelukkig zijn er ook kleurrijke merken.

Nieuwe Tante Betsy’s!

Zodra de eerste blaadjes een beetje beginnen te verkleuren, hou ik de facebookpagina van Tante Betsy in de gaten. Ik kan niet wachten om een glimp van de nieuwe collectie op te vangen. De eerste foto’s spot ik bij Love, Peace & Joy. Hmmm, die vrolijken mij nog niet echt op. Jeetje wat veel zwart en grijs! Wel mooi en het kleedt natuurlijk lekker af. Wat vind jij ervan?

Fotoshoot Love, Peace & Joy

Ik besluit om al dat zwart en grijs aan mij voorbij te laten gaan. Een paar weken later mag ik meedoen aan een fotoshoot voor Love, Peace & Joy. Gelukkig zie ik in de grote doos met kleding die Ellen, eigenaar van deze toffe webwinkel, voor mij heeft klaargezet allemaal vrolijke kleurtjes. En ook wel wat zwart. Als je wilt weten hoe het er achter de schermen van deze fotoshoot aan toegaat, bekijk dan het leuke blog van Marloes maar eens. En wil je meer weten over de fantastische fotograaf Ellen van Lent, check dan deze site.

Anyway, tijdens deze shoot ontdekte ik dat groen mij verrassend leuk staat. En ja, rood is altijd een schot in de roos. En het zwarte setje gecombineerd met een roze jasje is toch ook wel mooi. Help, keuzestress!

Bomberjack Ato Berlin

Kleding van Love, Peace & Joy, laarzen Studio Sanita. Foto: ellenvanlent.nl

Bomberjacks

Over jasjes gesproken, ik kan nog een leuk kleurrijk merk aan mijn favorieten toevoegen, Ato Berlin. Ik was op slag verliefd op dit sportieve jasje.

De groene kleur, de vrolijke vogeltjes, ik hou ervan! De afgelopen weken heb ik het jasje veel aangehad, het vloog zelfs mee naar Porto. Komende winter zie ik mezelf hier wel mee lopen. Staat leuk op jeans, maar ook op een neutrale kleur rok.

Paars

Ik schreef eerder al eens over paars. You love it or… Nou soms hou ik ervan en dan ineens weer een hele tijd niet. Maar nu zag ik bij Who’s That Girl op instagram toch wel schatjes van jurkjes en rokjes voorbij komen! Leuk met een warm vestje erbij. Daar ga ik vast ook nog een mooi setje van scoren. Wordt vervolgd!

Voor nu heb ik nog een paar foto’s van de nieuwe tante Betsy’s voor je. De foto’s waar ik op sta zijn van Ellen van Lent, de kleding is van Love, Peace & Joy en de toffe laarsjes (vertel ik later meer over) van Studio Sanita. Enjoy!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ellen oktober 22, 2017 at 9:11 am

    Jaja eindelijk weer een artikel! Leuk hoor! Fijn dat je er weer bent.

  • Leave a Reply