Dit voorjaar moet ik echt een groen jurkje zien te scoren. Lekker fris! Foto: Tante Betsy
Fashion

Kleurrijke voorjaarsjurkjes: sneak preview van de nieuwe tante Betsy collectie

Zodra de lange maand januari voorbij is, gaat mijn blik richting voorjaar. Zeker als het niet al te koud meer is, ben ik wel weer klaar met die saaie winter. Mijn favoriete modeseizoen is het voorjaar. Alles is vrolijker, frisser in de mode. Dus kom maar op met die kleurrijke voorjaarsjurkjes, ik ben er klaar voor. Tante Betsy begrijpt dat, ik zag op Facebook al een sneak preview van de nieuwe voorjaarscollectie. En hij is leuk! Ik mag een paar foto’s met jullie delen, dus kijk je mee?

De leukste tante van Nederland

Misschien ken je tante Betsy nog niet. Wat ik me eigenlijk niet kan voorstellen, daarvoor is dit Nederlandse merk veel te leuk. Maar stel, je hebt onder een steen geleefd de afgelopen jaren, mag ik je dan even voorstellen aan een van de leukste tantes van Nederland?

Happiness in a dress. Helemaal mee eens!

Happiness in a dress. Helemaal mee eens!

Tante Betsy is een uniek Nederlands design. Als je net als ik houdt van van kleur en prints, een beetje folklore en retro, vrouwelijk maar wel comfortabel, dan ben je bij Tante Betsy aan het juiste adres. Tante Betsy is er voor iedere vrouw, van maat XS tot XXL. Opvallend zijn de details en grapjes in de kleding, een leuk knoopje, een mooi borduursel, kant en prints. Ik hou ervan. Het credo van Tante Betsy is happiness in a dress. Dat past goed bij mij, in een mooie jurk ben ik toch wel het meeste een blij ei.

De nieuwe voorjaarscollectie komt eraan!

Ik draag mijn jurkjes graag met gekleurde laarzen en in de zomer met mijn Teva’s. Maar ook een felgekleurde sneaker kan er prima onder. Goed, nu weet je alles over Tante Betsy, maar heb je nog niks gezien. Hou je vast, nu gaat het leuk worden!

Dit voorjaar moet ik echt een groen jurkje zien te scoren. Lekker fris! Foto: Tante Betsy

Dit voorjaar moet ik echt een groen jurkje zien te scoren. Lekker fris! Foto: Tante Betsy

Deze lijkt misschien wat te donker voor het voorjaar, maar kleedt wel lekker af.

Deze lijkt misschien wat te donker voor het voorjaar, maar kleedt wel lekker af. Foto: Tante Betsy

Tante Betsy komt vast weer met mooie kleurrijke voorjaarsjurkjes.

Tante Betsy komt vast weer met mooie kleurrijke voorjaarsjurkjes. Foto: Tante Betsy

Must have

Elk seizoen ga ik weer voor de bijl. En koop een rood jurkje. Gelukkig deelt tante Betsy mijn liefde voor rood en zit er in elke collectie wel weer een must have voor mij tussen.

Ja weer een mooie rode jurk van tante Betsy!

Ja weer een mooie rode jurk van tante Betsy!

En wat vind jij van de kleding van tante Betsy? En van de voorjaarscollectie so far?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses februari 21, 2017 at 1:04 pm

  Ik ben stapelverliefd op Tante Betsy en vind dit zo’n gave zomercollectie die eraan komt en heb een wishlist van hier tot Tokio ;).
  Zoals je misschien wel weet draag ik alleen nog maar Tante Betsy, vooral de Tante Betsy jurkjes. Ik kende deze foto’s/jurkjes wel al maar nu ik de foto van het zwarte jurkje nog eens goed gezien heb, komt die ook op mijn wishlist wat een prachtige halslijn!
  Wat leuk ook dat je voor Love, Peace en Joy gaat bloggen, ik verheug me al op je stukjes. En nu maar duimen dat ik mijn reactie hier wel gepost krijg. Warme groetjes van Susan van het Tante Betsy blog.

  • Reply Missforty februari 21, 2017 at 1:27 pm

   Hi Susan, bedankt voor je reactie! Ja jouw verslaving was mij al bekend, ik volg je al een tijdje op instagram. Ik hou zelf van zoveel merken, maar ik heb zeker een top 5 waarin tante Betsy hoog eindigt 🙂 Ik kan niet wachten tot het voorjaar en we een lekker bruin kleurtje bij al die vrolijke jurkjes kunnen kweken. Hartelijke groet, Jolinda

 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses februari 21, 2017 at 1:32 pm

  Hey wat leuk dat het toch gelukt is, yihaa! Ik vind het altijd wel gezellig om een reactie achter te laten :).
  Whahaha daar ben ik al mee bezig met dat kleurtje, ik ben al bruin zonder zon op mijn benen aan het smeren zodat ik als de eerste warme lente dagen eraan komen hupsakee in blote benen onder mijn Tante Betsy jurk kan. Dikke knuffels!

 • Leave a Reply