Wat dacht je van deze BLUB regenboots? Ook te koop via www.eefenlienshop.nl
Fashion

Leuke regenlaarzen: heb jij ze al in de kast voor de herfst?

Wat een heerlijke nazomer hebben we dit jaar! Toch zullen de herfstbuien ons vast niet gespaard blijven. Dat laatste wil ik wel met mijn mooie nieuwe Tony Mora laarzen doen, dus ga ik op zoek naar regenlaarzen, voor als het echt met bakken uit de lucht komt. En nu stuit ik me toch op leuke regenlaarzen, van BLUB, kijk je mee?

Deze BLUB regenboots vind ik super leuk! Gezien op www.eefenlienshop.nl

Deze BLUB regenboots vind ik super leuk! Gezien op www.eefenlienshop.nl

Een paar jaar geleden zag je al leuke gekleurde, vaak gebloemde regenlaarzen in de winkels. Ik heb er verschillende gepast, maar helaas waren mijn klapkuiten het er niet mee eens.¬†En om nu van die lelijke legergroene exemplaren aan te schaffen… Dat dacht Evelien van der Werff, eigenaresse van Eef&LIENshop vast ook. Zij lanceert dit najaar de BLUB regenlaarzen.

Leuke regenlaarzen

Zeg nou zelf, met deze laarzen ben je zelfs in een dikke regenbui, gewoon in een goede bui ūüôā Ik zie mezelf al lopen op het schoolplein door de plassen in een paar stoere boots met leuke prints. Ook handig straks in het voorjaar tijdens een festival. Staat denk ik best grappig onder mijn favoriete festivalrokje.

De regenboots zijn gemaakt van stevig plastic en verkrijgbaar in 5 prints: zebra, luipaard, snake, bloemen en camouflage. De leuke regenlaarzen worden standaard geleverd met drie verwisselbare vetersets, zodat je altijd kunt mix en matchen met de outfit die je draagt. De BLUB maten zijn 37 t/m 41 en de verkoopprijs van een paar boots is 34,95 euro.

Wat dacht je van deze BLUB regenboots? Ook te koop via www.eefenlienshop.nl

Wat dacht je van deze BLUB regenboots? Ook te koop via www.eefenlienshop.nl

En als je dan toch even rondkijkt in de webwinkel van Evelien, check dan ook even de SMARTsjaal. Ik ben de trotse eigenaar van een prachtige handgemaakte sjaal, maar een sjaal met een zakje voor bijvoorbeeld je mobiel of om je handen warm te houden heb ik nog niet. De SMARTsjaal is een handige, warme en hippe wintersjaal met een afsluitbaar zakje voor je mobiel, geld, bril of je handen. Handig voor op de fiets. Je mobiel op gehoorafstand en nooit meer koude handen!

Een SMARTsjaal heeft zakjes. Handig van eefenlienshop.nl.

Een SMARTsjaal heeft zakjes. Handig van eefenlienshop.nl.

Geen roze

De sjaal (175 x 15 cm) is gemaakt van polyester met een klein beetje wol en is daardoor heerlijk zacht en warm. Er zijn 7 kleuren verkrijgbaar: zwart, chocobruin, robijnrood, taupe, grijs/wit, bruin/wit en zand/wit. De verkoopprijs van de sjaal is 19,95 euro. Jammer dat er geen roze sjaal is, of een met verschillende felle kleurtjes.

Over Evelien van der Werff

De Eef&LIENshop is bedacht door de Amsterdamse Evelien van der Werff. Omdat ze door vrienden vaak Eef wordt genoemd en door haar familie Lien, was de naam van de nieuwe webwinkel snel bedacht. Na haar tweede genezing van kanker, dit jaar, besefte ze des te meer de noodzaak van kankeronderzoek en daar wil ze graag haar steentje aan bijdragen. Daarom wordt 5 procent van de opbrengst gedoneerd aan het KWF. Naast de Eef&LIENshop is Evelien ook eigenaresse van het goedlopende snipperwerk Bandajanas.

Wat vind jij van de leuke regenboots? Hot or not? En lijkt zo’n smartsjaal je handig?

Deze leuke regenlaarzen in hippe prints en felle kleurtjes vind je op www.eefenlienshop.nl

Deze leuke regenlaarzen in hippe prints en felle kleurtjes vind je op www.eefenlienshop.nl

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nicole oktober 4, 2016 at 2:01 pm

    Wat een leuke printjes! Vooral die legerversie vind ik top!

  • Leave a Reply