Van zo'n leuke blouse met dieren word je toch vrolijk?
Fashion

De leukste blouse met dieren voor dierendag!

Het is dierendag! Mijn hondje Ronja krijgt een lekker bot en heel veel extra knuffels. En voor mijn lezers heb ik een leuke tip: een vrolijke blouse met dieren.

Fijne dierendag!

Fijne dierendag!

Ik ben zoals altijd weer eens op zoek naar een leuk jurkje. En dan stap je binnen bij Steps. Hoewel ik de jurkjes daar meestal iets te chique of zakelijk vindt, kan ik het niet laten om toch regelmatig de kledingrekken af te speuren.

Poezenblouse

Zo ook tijdens een citytrip Groningen met vriendinnen. Ik zie veel donkere kleuren, maar geen leuke jurkjes. Dan valt mijn oog op een vrolijke print. Allemaal poesjes! Maar ik in een blouse? “Ja, leuk joh op een spijkerbroek!” Mijn vriendinnen sporen me aan om de blouse te passen. Ik ruk snel even een spijkerbroek uit een ander rek en verdwijn richting pashokje.

Zelfs de spijkerbroek zit goed, terwijl het me nooit lukt een goede broek te vinden als ik ernaar op zoek ga.

Zelfs de spijkerbroek zit goed, terwijl het me nooit lukt een goede broek te vinden als ik ernaar op zoek ga.

Wat ik zie bevalt me prima. De spijkerbroek blijkt, wonder boven wonder, ook een schot in de roos. Je moet er gewoon niet naar op zoek gaan, maar per ongeluk passen 🙂  De verkoopster vertelt me dat ze nog meer van die leuke blouses hebben. “We hebben hier bijna een dierenwinkel, met hondjes, flamingo’s, vosjes, van alles!” Ik vraag of ik de hondenblouse ook even mag zien. Die valt me tegen, veel te donker. En ook al ben ik tegenwoordig meer een hondenmens, de poezenblouse gaat mee naar huis.

Van zo'n leuke blouse met dieren word je toch vrolijk?

Van zo’n leuke blouse met dieren word je toch vrolijk?

Blouse met dieren

De poezenblouse en andere leuke blouses met dieren erop vind je bij Steps, vanaf 59,95. De spijkerbroek is ook een aanrader, hij zit echt heel fijn. Ik heb de cropped jeans voor 59,59 gescoord. Fijn prijsje voor een goede jeans. De broek valt ruim en loopt ook nog uit, dus mocht je er ook een willen, koop dan een maatje kleiner dan je normaal draagt.

Wat vind jij van dieren op je blouse? Lekker vrolijk toch?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply