Fashion

Wat doe je aan naar een festival als je veertig bent?

Het festivalseizoen is weer begonnen! Je bent volgens mij nooit te oud om te genieten van lekkere muziek, liggend op het gras. Hoewel het opstaan van dat grasveld iets minder soepel gaat dan pak ‘m beet 20 jaar geleden 😉 Daar dacht ik toen niet eens bij na. Net als mijn kledingkeuze. Zwarte broek, lekker makkelijk. Met diepe zakken voor mijn geld en sigaretten. Mobieltjes bestonden toen niet. Nu neem ik wel iets meer mee naar een festival. Gelukkig geen sigaretten meer. En ik heb geen zwarte broek met diepe zakken.

Een tijdje geleden ontdekte ik het perfecte festivalrokje. Ook geschikt voor concerten en andere gelegenheden waarbij je liever geen tas mee wilt nemen. Elk rokje is uniek. Daar hou ik van. Weet je al welk rokje ik bedoel? Zand Amsterdam. Ik kocht er een op flavourites in Amsterdam.

De rokjes worden gemaakt in ‘one-size fits all’ uitvoering. Door de drukkopen in de taille kun je de rok zelf op maat maken. Handig! Ik schommel nog wel eens tussen twee maten in. De prints zijn zo verschillend, daar zit voor iedereen wel wat tussen. Denk ik dan. Je kunt het rokje ook nog eens aan twee kanten dragen. Het heuptasje is afneembaar, je kunt de rok ook zonder tasje dragen. Of het tasje zonder rokje, het kan allemaal.

Perfect festivalrokje.

Perfect festivalrokje.

4 voor de prijs van 1

Het is een vierzijdige wikkelrok, gemaakt van speelse combinaties van kleurrijke stoffen. Met verschillende kleurrijke stoffen aan elke kant en een omkeerbare boven-en onderkant, heb je 4 rokjes voor de prijs van 1. De keuze is echt enorm, check de website maar eens.

Het tasje is afneembaar.

Het tasje is afneembaar.

Rocken in Nijmegen

Goed, vandaag trek ik dus mijn Zand rokje aan om lekker te gaan rocken in Nijmegen. Heel fijn dichtbij, dus ’s avonds met de trein weer naar huis. Ik moet er ook niet meer aan denken om in een tentje te bivakkeren tijdens een festivalweekend. Ik ben bang dat ik mezelf nooit meer uit zo’n popup ding krijg. Al helemaal niet op een elegante manier met mijn korte Zand rokje 😉

Ready to rock!

Ready to rock!

Vertel eens, ga jij nog naar een leuk festival deze zomer? En wat trek jij dan aan?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply MARIJKE juni 5, 2016 at 6:53 am

  Ga zelf nooit naar een festival maar denk dat ik gewoon aan zou doen wat ik normaal ook aan heb. Klinkt trouwens als een heel veelzijdig rokje!

 • Reply Jacqueline juni 5, 2016 at 7:43 am

  Ik heb dat rokje ook ooit jaren geleden op een festival aangeschaft, alleen was de kwaliteit van de drukknopen toen niet echt geweldig. Ik kon ‘m dus al snel niet op ‘mijn maat’ dragen.
  Maar het is inderdaad wel een ideaal ding voor festivals.

  Ik probeer zeker nog wel wat festivals op te zoeken deze zomer, heerlijk! En dan draag ik gewoon net als altijd een jurkje. Ik heb tegenwoordig niet meer het probleem van ik het gras moeten zitten en weer opstaan: ik heb gewoon mijn eigen (rol)stoel bij me. 😉

  • Reply Missforty juni 5, 2016 at 5:39 pm

   Drukknopen fungeren goed tot nu toe 😃Wat is jouw favoriete festival?

  Leave a Reply