Lifestyle

Wandel je hoofd leeg met nieuwe Lowa wandelschoenen

Wandelen? Dat is toch helemaal niet hip? Hardlopen, dat doen vrouwen van veertig massaal. Of bootcamp. Mudmasters. Het echte werk. Alle respect hoor voor zoveel sportiviteit. Maar..laat mij maar lekker wandelen. Met mijn nieuwe Lowa wandelschoenen. Waarom?

Gezond

Het maakt je hoofd leeg. Het is gratis. Het is gezond. Wist je dat uit onderzoek blijkt dat dagelijks een half uur wandelen je gezondheid al drastisch kan verbeteren? Met een hond in huis kom je al snel aan dat half uur. Alleen niet altijd aan 1 stuk. Vaker niet dan wel. Maar 1 keer in de week een flinke wandeling van een kilometer of 7, dat lukt mij gelukkig steeds vaker.

Wandel je hoofd leeg.

Wandel je hoofd leeg.

Op vakantie wandelen we helemaal wat af. Heerlijk met mijn gezin de natuur in. En nee, dat is niet saai. Ook al beweert mijn tienerdochter vast anders als je het aan haar vraagt. Ook zij gaat zonder mopperen mee en geniet van het landschap. Het leukste zijn de wat ruigere paden. Klimmen en klauteren.

Nu heb ik al jaren dezelfde wandelschoenen. Simpele stevige bergschoenen van bruin leer. Italiaans merk, Scarpa geloof ik. Hebben trouw dienst gedaan op heel veel tochten. Alleen voel ik steeds vaker nattigheid. Het leer is gewoon op.

Schoenen testers gezocht

De oproep op facebook van Intersport voor testers van Lowa wandelschoenen komt precies op het juiste moment. De enige voorwaarde is het maken van filmpjes. Vlogs. Daar draai ik als hippe veertiger mijn hand niet voor om, toch? Voordat ik er echt goed over na heb gedacht, meld ik me spontaan aan. Kleine kans…

Je raadt het al, ik ben geselecteerd! Dus mocht je mij de komende tijd met splinternieuwe paarse Lowa Renegade wandelschoenen over de Veluwe zien struinen? Zwaai dan even naar de camera!

Mijn nieuwe Lowa's staan ook leuk onder een jurkje :-)

Mijn nieuwe Lowa’s staan best leuk onder een jurkje 🙂

Binnenkort vertel ik meer over mijn wandelavonturen en of de nieuwe schoenen mij goed bevallen. Ik heb al twee filmpjes gemaakt! Wandel je mee?

https://www.youtube.com/watch?v=IK7P3CCmHtY

De Lowa wandelschoenen heb ik gekregen om te testen. Als tegenprestatie moet ik daarvoor 3 filmpjes maken. Het schrijven van dit blog doe ik geheel vrijwillig, omdat ik zo enthousiast ben over het testen van de schoenen en het maken van de filmpjes 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jacqueline juni 11, 2016 at 7:04 am

    Het verbaasde me dat het kon, maar ik vind ze ook best leuk onder een jurkje!
    Lijkt me heerlijk om zo te kunnen wandelen. Ik heb met het fietsen een goede vervanger gevonden om mijn hoofd leeg te krijgen, met lopen is mijn lijf het zat voordat mijn hoofd leeg is. 😉

  • Leave a Reply