Personal

Dertig dagen bloggen: een uitdaging?

Eind mei lanceerde ik missforty.nl. Elke dag zette ik een blog online. Ik tikte me een ongeluk. Dertig dagen achter elkaar schreef ik trouw elke dag een blog. De vakantie kwam tussendoor en ik laste een blogpauze in.  En nu krijg ik het maar niet voor elkaar om elke dag een stukje te tikken. Dertig dagen bloggen is toch wel een uitdaging! De 30 Day Blog Challenge biedt misschien nieuwe inspiratie.

Op vakantie deed ik nog een poging te bloggen. Maar de slechte wifi en het zwembad hielden me tegen :-)

Op vakantie deed ik nog een poging te bloggen. Maar de slechte wifi en het zwembad hielden me tegen 🙂

Twijfel

Kinderen die nog vakantie hebben en om me heen drentelen. Ideeën die in mijn hoofd ontstaan, maar op de een of andere manier maar niet uit mijn toetsenbord rollen. Of ik schrijf een concept tekst en vergeet er steeds bijpassende foto’s bij te maken. En vice versa 🙂

Ik begin ook een beetje te twijfelen. Wie zit er nu te wachten op elke dag een blog over nagellak? Is het niet beter om een paar keer week te bloggen in plaats van elke dag?

30 Day Blog Challenge

Het lijkt wel of ik last heb van een writersblock. Of eigenlijk bloggersblock. Ik lees jaloers blogs van anderen. Een van mijn favoriete bloggers is Hare Maristeit. Ik klik wat op haar blog en kom dan de 30 Day Blog Challenge tegen.

Dat is het! De hoognodige schop onder mijn blogkont! Maris maakte een lijst met 30 onderwerpen om over te schrijven. Inspiratie in komkommertijd. En hoewel die komkommertijd hier alweer voorbij is, maandag is het alweer back to school, ik vind de onderwerpen inspirerend!

En ook fijn aan deze challenge; er zijn geen spelregels! Heb ik zin om maar 15 onderwerpen te gebruiken, prima. En dertig dagen bloggen achter elkaar is ook helemaal niet nodig.

Ik ga de opdrachten niet allemaal achter elkaar oppakken. Er moet tussendoor ook nog nagellak getest worden 🙂 Ik denk dat ik 1 keer per week een onderwerp van de lijst uitwerk.

Nu vraag ik me af, met welk onderwerp zal ik beginnen? Ik kan niet kiezen! Help! Zometeen zit ik weer met een bloggersblock. Dus help me en geef even aan welk onderwerp jou het meeste aanspreekt?

30dagenbloggen afbeelding 1

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply