Jippie, lente! Met zonder jas naar buiten :-)
Personal

Hoera voor de lente!

Het was een beetje stil hier. Een soort van winterslaap. Als meisje van ongeveertig heb je dat af en toe nodig. Maar hoera, het is lente! Dat betekent volop energie om allemaal leuke dingen te doen. En te schrijven. Dus hup, een poetsdoek door het huis, frisse wind door mijn hoofd. En gewoon weer lekker tikken.

Nu zou ik het liefste elke dag een leuk stukje voor missforty schrijven. Niet dat jullie daarop zitten te wachten. Ik heb er gewoonweg geen tijd voor. Ook niet nu ik wakker ben geworden uit mijn winterslaap. Ik ga vanaf 1 mei namelijk fulltime werken. Wat? Ik hoor je denken, schreef zij een tijdje terug niet over de voordelen van part-time werken? Klopt. En toch ga ik het doen. De functie is te leuk en uitdagend om voorbij te laten gaan.

Voor wie het nog niet weet, ik ga aan de slag voor indebuurt.nl Arnhem. Mooie verhalen maken over een toffe stad. Als ik de hele week al aan het tikken ben, weet ik niet hoe veel inspiratie ik nog heb om voor missforty te schrijven. Maar hee, het is lente en de zomer staat om de hoek. Volop licht en lange dagen, dus ik ga er gewoon voor om 1 keer per week iets leuks te delen.

Er zijn te veel leuke jurkjes, kleurrijke sieraden, mooie nagellakjes en leuke stedentrips om niets over te schrijven. Zo heb ik nog een heel verhaal over de geweldig fijne stad Lissabon in mijn hoofd. Manlief schoot de mooiste plaatjes. Dat kan ik jullie toch niet onthouden? Dus ik beloof bij deze plechtig, ik laat jullie binnenkort de lente in Lissabon zien, hier op missforty.

Stay tuned!

Jippie, lente! Met zonder jas naar buiten :-)

Jippie, lente! Met zonder jas naar buiten 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply