Personal

Juni: de maand van verlangen naar de zomer

Nieuwe maand, nieuwe kansen! Het is alweer juli, de zomer is officieel begonnen. Hoewel het weer nog niet echt meewerkt, heb ik er zin in. Kom maar op juli! Met nieuwe avonturen en hopelijk veel fijne momenten met mijn gezin. De maand juni was er een van verlangen naar de zomer. Blik je met mij mee terug?

Festival

De maand begint goed met een fijn festival. Ik ga elk jaar met een vast ‘metalmaatje’ luisteren naar een bak herrie zoals wij dat zelf omschrijven. Dit keer kiezen we voor FortaRock, lekker dichtbij huis in het Goffert Park in Nijmegen. Het is die dag eindelijk weer eens zomers warm. Ik kies voor een fijne festivaloutfit, mijn Zand Amsterdam rokje en geniet van de zon, de muziek, de herrie en het gezelschap.

Genieten bij FortaRock.

Genieten bij FortaRock.

Drukke kinderen

Als je kinderen hebt weet je wel wat ik bedoel met de drukke maand juni. En snap jij net als ik vast niet waarom alles aan het einde van het schooljaar gepland wordt. Schoolreisjes, sportdagen, juffendagen, Cito’s… Ze zijn er maar druk mee. En ik dus ook. Hoogtepunt in die drukke agenda’s van mijn kinderen is de grote dansvoorstelling van I-move. Alledrie dansen ze de sterren van de hemel.

Mijn trots.

Mijn trots.

Bij mij beginnen de danskriebels hierdoor wel weer op te komen. En de behoefte om te gaan bewegen. Ik schreef er al eens een blog over. Wie weet, na de vakantie…

Eten

Die behoefte aan meer bewegen komt ook door alle heerlijke etentjes die ik deze maand heb. Zo geniet ik met een lieve vriendin van een fijne avond op het terras van het Pomphuis in Ede. Mocht je eens in de buurt zijn, de proeverij van voorgerechten is om je vingers bij af te likken.

Als je niet kunt kiezen, dan neem je gewoon alle voorgerechten :-)

Als je niet kunt kiezen, dan neem je gewoon alle voorgerechten 🙂

Ibiza Night

Om in zomerse sferen te komen bezoek ik de Ibiza Night. Wat een leuke sfeer bij Buitenzorg! De proeverij is prima, de kraampjes met producten waar ik vrolijk van word, volgend jaar hopelijk weer.

Ibiza night foto 4

Tripje naar Engeland

Ik heb wel zin gekregen in een dagje strand door de Ibiza night. Mijn tripje voor KidsErOpUit naar Southend on Sea komt dan ook als geroepen. De temperaturen zijn daar ietsje lager dan op Ibiza, maar ik ben wel aangenaam verrast door deze leuke plaats. Lees mijn blog maar!

Voor alles is een eerste keer: paddleboarden. Foto dankzij Stylespy.

Voor alles is een eerste keer: paddleboarden. Foto dankzij Stylespy.

Vriendinnen

Zo belangrijk in mijn leven! Ik heb ze in verschillende soorten en maten, maar 1 ding is zeker, ik kan niet zonder ze. Een avondje naar de bioscoop, een wandeling in het bos, een heerlijk etentje. Ik geniet ervan. Ook deze maand kan ik gelukkig tijd vinden voor mijn vriendinnen.

Amersfoort

Zo ga ik met een stel vriendinnen, we zijn dit keer maar met z’n drietjes, meestal gaan we met z’n zessen op pad, elk kwartaal winkelen. Het liefst in een leuke stad. Dit keer is Amersfoort aan de beurt. Mijn favoriete hotspots lees je hier.

En verder..

Vieren we feestjes, gaat mijn moeder met vakantie en komt veilig weer terug, bezoeken we op vaderdag een leuk dierenparkje in Duitsland, ga ik een middagje met de kinderen naar Ouwehand, wandel ik met man en hond op de veluwe en zijn we allemaal weer goedgekeurd door de tandarts 🙂 Oh ja en ik blog en schrijf ook nog tussendoor!

Een van de mooie plekjes waar ik in juni van het genoten: wildpark Anholter Zweig.

Een van de mooie plekjes waar ik in juni van heb genoten: wildpark Anholter Zweig.

Hoe was jouw maand? Ook lekker druk?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply