Personal

De naam van mijn blog #30DayBlogChallengeNL

What’s in a name. Soms best veel, en soms is het gewoon een kwestie van het beestje bij zijn naam noemen. Benieuwd hoe ik nou bij de naam missforty ben gekomen? Lees dan mijn eerste bijdrage aan de #30dayblogchallengeNL. En laat dan ook meteen even weten wat jij van de naam missforty vindt?

De naam van mijn blog is bedacht door een vriendin.

De naam van mijn blog is bedacht door een vriendin.

De naam voor mijn blog vond ik lastig. De lading willen dekken en toch ook lekker bekken. Ik kwam er maar niet uit. En wat doe ik dan? Juist, hulptroepen inschakelen.

Mijn vorige blog gaf ik de naam majootje. Met hulp van vriendinnen. Zij noemen mij altijd Jootje en ik ben mama. Daar schreef ik ook voornamelijk over. Huilbaby’s en knoeikleuters, allerlei drama’s van het opvoeden. Inmiddels ben ik het mamabloggen wel ontgroeid. Ik wil het hebben over wat mij als veertiger bezig houdt. En dat is veel meer dan alleen mijn kinderen. Majootje exit dus.

In de groepsapp met een stel vriendinnen lanceer ik mijn werktitel. “Veertig tinten mooi” Die wordt genadeloos en unaniem afgeserveerd. Zelf vind ik hem ook niet geweldig, maar ja het dekte wel de lading. Ik ben veertig (en een beetje) en ik wil graag schrijven over mooi zijn, mooier worden en alle mooie dingen in mijn leven.

Vriendin Zjojes roept “miss forty”. Ik denk meteen aan het make-up merk Miss Sporty. Ken je die nog? Was mijn eerste kennismaking met make-up. En zeker niet de laatste. Ik zeg het een paar keer hardop. Ja ik vind missforty wel erg leuk!

Exit majootje, hello missforty!

Exit majootje, hello missforty!

Snel check ik of de domeinnaam missforty.nl nog wel vrij is en ik heb geluk. Missforty is een feit! Ok, ik ben geen miss en ook geen forty (meer). Maar ach, dat zijn details.

Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd of jullie, mijn lezers, missforty net zo leuk vinden als ikzelf. Waarbij alle credits dus naar zjojes gaan. Dus eventuele kritiek stuur ik ook maar door naar haar 🙂

Dit artikel is opdracht nr. 1 van de 30 Day Blog Challenge  door Hare Maristeit. Ik ben van plan nog meer onderwerpen op te pakken, maar lekker in mijn eigen tempo, dus niet 30 dagen achter elkaar. 

30dagenbloggen afbeelding 1

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jacqueline september 9, 2016 at 5:49 pm

    Ik heb zelf niet echt iets met leeftijd en denk dan vooral: wil je over 10 jaar nog steeds zo heten? Maar je hebt gelijk, het bekt wel lekker! En alles beter dan de naam die ik voor mijn blog koos, haha.

    • Reply Missforty september 9, 2016 at 9:46 pm

      Forever forty, lijkt me prima 😉 Over 8 jaar ben ik vast toe aan een nieuwe uitdaging en nieuwe blognaam. Jouw blog naam heeft 1 heel groot pluspunt, het maakt je nieuwsgierig.

    Leave a Reply