Uncategorized

Missforty in het nieuwe jaar: wat wil jij graag zien?

Het is stil hier bij Missforty. December is een drukke maand. En een lastige maand voor mij persoonlijk. Die combinatie zorgt ervoor dat er weinig uit mijn toetsenbord komt rollen. Dat wil ik in het nieuwe jaar graag anders doen! En ik kan wel wat hulp gebruiken. Missforty in het nieuwe jaar, wat zou jij graag willen zien?

Terugkijken

Ik blog al een half jaar heel wat af. Over beauty en mode. Over 40 zijn. Of nou ja, 42. Nagellakjes, douchegel, anti-rimpel crème, grijze haren wegwerken, ik tikte erop los. Soms kreeg ik veel reacties, soms helemaal geen een. Ik schrijf persoonlijke stukken, maar ook gezellige blogs over de leukste steden. Nu terugkijkend, want dat doe je vaak zo rond de jaarwisseling, ben ik best een beetje trots op mezelf. Mijn blog, mijn kleine persoonlijke stukje internet, ziet er mooi uit. Al zeg ik het zelf.

Geen beautyblogger

Maar…is het ook wat nog steeds wat ik wil? En niet geheel onbelangrijk, wat jij als lezer zou willen zien? Voor mezelf kan ik zeggen dat ik eigenlijk een beetje zoekende ben. Ik vind het nog steeds leuk om te schrijven over make-up, maar elke dag een stukje over nagellak tikken… Nee, niet mijn ding. Ik ben geen beautyblogger. Er is meer in het leven dan make-up. Ik denk dat ik de komende tijd nog wel zoekende zal blijven. Als ik iets leuks koop, in een heerlijke stad ben, zal ik dat met jullie delen. Proberen mooie foto’s te maken, zodat jullie er een goed beeld bij krijgen.

Columns

Er zijn ook dingen waar ik me regelmatig enorm over op kan winden. Boos van word. Verontwaardigd. Tot nu toe heb ik daar niks mee gedaan. Ik wil namelijk geen negatieve zeurblogger zijn. Toch denk ik dat ik met humor mijn blik op de wereld om mij heen van me af moet gaan schrijven. Dus dat kun je in het nieuwe jaar ook van mij verwachten. Columns.

En verder? Weet ik het niet.

Wat zou jij graag meer op missforty terug zien? Welke onderwerpen spreken je aan en waarvan zeg je, laat dat maar zitten? Let me know!

Oh enne…. alvast een gelukkig nieuwjaar!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply